|
النصاب عمرو الغباسي
يعود بشركه اخري وهي خدمه
دائما التحويل ياتى باسم النصاب
محمد الالفي
وياريت الناس تحذر لانه ليس له اى موقع اشهار
علي الانترنت يقول للناس انه موقع تحت التجديد
هذا بعد اميلاته الجديدة
5dma@live.com
tknlujia@windowslive.com
وادي الدليل
http://www.nasbcom.net/vb/showthread.php?t3224
رقم جوال النصاب الجديد
0172003889
0164033166
وادي الدليل
http://www.nasbcom.net/vb/showthread.php?t3224
دليل اخر ينصب باسم تكنولجيا وكانه شغال في
فرع قوقل
http://www.nasbcom.net/vb/showthread.php?t3205
طبعا الاخ ماشي يخرب في مواقعي وفي مواقع
الناس الاخري
http://www.nasbcom.net/vb/showthread.php?t3216
وهذا اكبر نصيبه لابن اميمه عمرو الغباشي
http://www.nasbcom.net/vb/showthread.php?t2757
نيجي بقا للنصاب الاخر محمد فايد
بموقع التميز
http://www.altamuz.net/
اتصل بنا
الماسنجر : admin@altamuz.net
الجوال : 0020101914267
http://www.nasbcom.net/vb/showthread.php?t3383
النصاب
محمد فايد يعود للمرة المليون بموقعه الجديدamwaaj.biz
شركات أمواج للأعلان
www.amwaaj.biz
نتشرف بزياتكم
الان احجز العرض التجربيبي للمنتديات الجديدة
www.amwaaj.biz/test
للمرة المليون
يعود بموقعه الجديد
ومش بيبطل نصب على الناس
وانتظروا قريبا ناس هتدخل تشتكي وتقول انه
نصب عليهم
اللهم انى بلغت اللهم فا اشهد
الدعم الفني :
support@amwaa.biz
المبيعات :
sales@amwaaj.biz
النصاب
:ksa@amwaaj.biz
kings-of-ksa@hotmail.com
الادارة العامة ومسؤلي الحملات الاعلانية
: ksa@amwaaj.biz
او عبر جوال رقم : 0020129515821 ادارة الشركة
والله الموفق
http://www.nasbcom.net/vb/showthread.php?t2256
http://www.nasbcom.net/vb/showthread.php?t2592
الجزءالاول
النصاب محمد احمد عبدة فايد
صاحب موقع تاكسي وسعودي وفكرة سابقا والمبدعون
العرب وكلمه حاليا
ينصب باسمي على اساس انى وكيل لترايدنت
http://www.traidnt.net/vb/showthread.php?t788664
وطبعا رد المشرف الاخ اكس
فايف رد كويس بحقي
ينصبون باسمي على اساس انى وكيل ترايد نت
http://www.traidnt.net/vb/showthread.php?t788765
اميلاته ومواقعه
www.kelma4adv.com
Admin@kelma4adv.com
kelma4adv@hotmail.com
ودي موقعه النصابون العرب
www.arabs-creators.com
arabs-creators@hotmail.com
adv@arabs-creators.com
ksa@arabs-creators.com
admin@arabs-creators.com
sales@arabs-creators.com
webmaster@arabs-creators.com
v-i-p.e3lan@9.cn
طبعا احنا لا نظلم احد ولا حد يفكر
اننا بنسوي كزا لاجل احنا شركه اشهار وابي
الناس تشهر عندي
لا الحمد لله انا لست فى حاجه ال عملاء ولكن
كل شيء بسويه بالدليل وبالصور
نيجى لاول دليل
توقيع عضويته بترايد النت كانت تحمل اسم تاكسي
تم تغيرها ال المبدعون العرب وادي صورة من
موضوع ليه فيه موقع تاكسي
والتوقيع بيه شركه المبدعون
العرب
تفضل موضوع له وفى الاخر امضاء منه على شركه
تاكسي
http://www.traidnt.net/vb/showthread.php?t729856
صورة اخري رقم جواله الذي كان فى شركه تاكسي
نفس رقم جواله فى شركه المبدعون العرب
0020100202395
خد عندك ادى الموضوع لشركه تاكسي فيها
نفس رقم الجوال
http://www.mtwer.com/vb/showthread.php?p2029
وصورة اخري توقيع اخر يحمل اسم سعودي لجلب
الزوار
اتصل علي شخص من المملكه قالى
المبدعون العرب نصب علي
ضفني بالماسجنر ورسلى صورة من اميله ال رسل
له البيانات
وادي الصورة
والرجال حول له على وسترن
رينون وادى صورة الحواله بالوصل
بعض مواضيع النصب له بموقع
نصب
http://www.nasbcom.net/vb/showthread.php?t2686
http://www.nasbcom.net/vb/showthread.php?t2437
http://www.nasbcom.net/vb/showthread.php?t2498
http://www.nasbcom.net/vb/showthread.php?t2353
http://www.nasbcom.net/vb/showthread.php?t1086
http://www.nasbcom.net/vb/showthread.php?p12575&posted1#post12575
http://www.traidnt.net/vb/showthread...C7%E1%DA%D1%C8
http://www.traidnt.net/vb/showthread...C7%E1%DA%D1%C8
http://traidnt.net/vb/showthread.php?t927735
http://www.traidnt.net/vb/showthread.php?t790589
http://www.traidnt.net/vb/showthread.php?p7482348&posted1#post7482348
بفضل الله اخد باند فى موقع نصب بسبب نصبه
على الاعضاء
http://www.nasbcom.net/vb/member.php?u1737
بفضل الله ادارة نصب تكرم
النصاب المبدعون العرب بحصوله على لقب شركه
نصابه
http://www.nasbcom.net/vb/showthread.php?t3124
هذا بالنسبه لشركاته المبدعون العرب وفكرة
وسعودي وتاكسي للاشهار
الاخ مسوي عرض بموقع ترايد نت عن الاشهار
رد عليه العضو فارس قاله رجع فلوسي يا نصاب
وبتوقيع فارس كاتب مجموعه كلمه رجع فلوسي
وادي الصور
وهذا
رد الاخ فارس يقوله رجع فلوسي يا نصاب
هذي صورة من محادثته مع الاخ
فارس وهوة يقوله تم التحويل
وهذا رابط تحميل المحادثه
http://up5.m5zn.com/jyo1t6ew4wcf/________.rar.htm
وهذا رقم الحساب
عبد الله سعود
السبيعي
البنك الاهلى التجاري
رقم الحساب:05264398000106
نيجى بقا للاهم
شركته الجديد مجموعه كلمه لخدمات الويب
الاخ يستعمل اسم ابن خالته فى تحويل الحولاته
عليه
طبعا يحلف الله ان موقع كلمه ليس للمبدعون
وانه ما يعرفه
الاخ من بلدي من محافظه السنانيه اصحابه ليل
نهار وياة وطبعا عارفين خطواته
اول ما فتح الموقع دق علي واحد صحبه وحبيبيه
قالى النصاب فايد فتح موقع كلمه
رغم انى متاكد من الاول وعارف ان الموقع له
بس قلت حرام لا تظلم احد
لين جانى اتصال من شخص قالى كنت اتحدث معاة
على اميل جديد وسويت له بلوك لما بحثت على
اميله
ولقيته بقوقل نصاب
قالى بعدها بدقيقه لقيت اضافه من اميل كلمه
للاشهار
خدوا بالكوا ان الرجال ضافه من اميل جديد
لا موجود بترايدنت ولا بموقع اخر
الرجال ساله من وين جبت الاميل قاله من ترايد
وعندي المحادثه جاهزة لو تبونها
معلومات شخصيه
الاسم
محمد احمد عبدة فايد
0020108669874
0020100202395
احيانا كل حوالته عبر وسترن رينون
يستخدم اسم كريم او محمد علي ولاد خلاته
توقيع العضو فارس يطالب موقع كلمه بتوقيعه
برجوع فلوسه
http://traidnt.net/vb/member.php?u41789
ودائما يكتب فرع المنصورة او فرع
بورسعيد او دمياط
اللهم انى بلغت اللهم فاشهد
وربنايعاقبنى اذا انا كدبت فى كمله كتبتها
الجزء الثاني
النصاب عمرو
احمد نورالدين الغباشي وشهرته ابن اميمه
لا يتعدى من العمر17سنه قصير القامه
فى اول بدايته ورب المعبود شاهد على كلامى
ال راح اقوله
كان يجي يطلب منى نص جنيه لاجل يروح منزل
ما ابي اقول كلام اكتر من هيك وهدومه ومنظرة
هذا النصاب لديه فوق مليون اميل ومليون شركه
اهمها موسسه زوار
وطرب تن
وشبكه الماسه وشبكه اعلانى
المهم تيجي تقوله وين موقعك يقلك مغلق بسبب
الاستضافه او التصميم
دي بعض اميلاته الهامه التي ينصب بيها
zewar@windowslive.com
qjji_pjlcjl@hotmail.com
info@trb10.com
qjji_pjlcjl@hotmail.com
366r@live.com
ahat_roo7@live.com
مسوي اميلات باسمي لاجل يشوي سمعتي وينصب
dr.e3lan@live.com
dr__e3lan@hotmail.com
dr-e3lan@live.com
wldhail_74741@hotmail.com
qjji_pjlcjl@hotmail.com
qjji.pjlcjl@hotmail.com
safe4host.com@live.com
ksasaudi.net@live.com
trb10_e3lan@hotmail.com
www@trb10.com
adv-e3lan@hotmail.com
info@trb10.com
adv-traidnt@hotmail.com
dubia@live.com
e3lNatY@hotmail.com
بعض شكاوي الناس فيه وكشفه
على حقيقته
http://www.traidnt.net/vb/member.php?u50051
وكيله احمد لحق نفسه ورجع
فلوس النصاب للناس بعد اكتشاف حقيقته
http://www.nasbcom.net/vb/showthread.php?t1123
ودول مواضيع نصب فيهم المدعو
عمرو احمد الغباشى
http://www.nasbcom.net/vb/showthread.php?t631
http://www.nasbcom.net/vb/showthread.php?t1190
http://www.nasbcom.net/vb/showthread.php?t992
http://www.nasbcom.net/vb/showthread.php?t995
http://www.nasbcom.net/vb/showthread.php?t1000
http://www.nasbcom.net/vb/showthread.php?t922
من خلال مصادرناالسريه القريبه من عمرو الغباشي
يتبع النصاب اسلوب جديد فى جلب الزباين
الا وهوة يسجل فى المنتديات ويدخل قسم الشكاوى
ودائما يكون عنوان الموضوع كزا
عندي أقتراح لزيآدة أعضاء هالمنتدي وبطرق
شرعيه ومضمونة
وهذي صورة من الموضوع
وهذا رابط الموضوع باحدى المنتديات
http://www.masabeh.net/vb/showthread.php?p3000
عمرو احمد الغباشي وكشفه من مشرف موقع ابن
الخليج
http://www.gulfson.com/vb/f82/t99748
عمرو الغباشي وفضايحه المستمرة
http://www.nasbcom.net/vb/showthread.php?t2437
اعتراف من وكيله السابق بانه نصاب
http://www.swalif.net/softs/swalif30/softs213940
تحذير اخر من النصاب بموقع اعلاناتي
http://www.clubarabs.com/showthread.php?p49984
تحذير اخر من شركه زوار للنصاب
عمرو الغباشي
http://www.swalif.net/softs/swalif30/softs196420
هههههه يسعدة ويشرفه ان يقدم
عروص النصب
http://www.arabwebtalk.com/archive/index.php/t-37198.html
تحذير اخر فى موقع اخر للنصاب
عمرو الغباشي
http://www.mor3ben.com/forum/showthread.php?t104859
تحذير اخر وشديد
http://traidnt.net/vb/showthread.php?t968178
واخر لابن اميمه
http://traidnt.net/vb/showthread.php?p9025104
شركات اخري تابعه له
شبكـــة ألمـآآسه
رقم عضويتـــه
54453
إيميله
e3ln.org@hotmail.com
موقعه
http://www.e3ln.org
رابط عضويته هنا بترايدنت
http://www.traidnt.net/vb/member.php?u54453
رابط موضوع طلبه وضايف لهالشركه
http://www.traidnt.net/vb/showthread.php?t878722
وهذا الشركه
للنصاب محمد فايد
فريق مصري لخدمات الويب
الموقع :
www.masry4adv.com
الماسنجر :
www@masry4adv.com
الجوال : 0020180828212
http://mtwer.com/vb/mtwer1555.html
http://traidnt.net/vb/member.php?u56906
http://www.traidnt.net/vb/member.php?u24823
الحمد
لله قدرت الحق ناس من النصابين قبل ما ينصبوا
وحاولت بكل جهدي احد من النصابين دول
ويكفي كميه الاتصالات والشكر التي تجينى بسبب
هذة الصفحه
اتمني من الكل الحذر
ولاى استفسار انا حاضر
dr-e3lan@dr-e3lan.com
0569540110
00966569540110
اخوكم
علي الشامي
دكتور اعلان
|